Magic Teambuildings @ The Happy Room

met ListenUp Unplugged

Hoe bouw je een team waar muziek in zit?

Je herkent ze van ver, teams met een goede vibe. Ze zijn succesvol, energiek, maken plezier en zetten verbazende resultaten neer. Het lijkt alsof voor hen alles vanzelf gaat, moeiteloos. Zulke topteams hebben een magnetische aantrekkingskracht voor al wie met hen te maken krijgt. Toekomstige medewerkers, klanten, collega’s… alles werkt vlotjes, als de flow goed zit.

Als klant ervaar je onmiddellijk het verschil tussen een team dat gewoon zijn job doet en een team dat begeesterend samenwerkt. Maar hoe kan je dat duidelijk maken aan jouw mensen waar het verschil wordt gemaakt. De enige taal om dat te bereiken is deze van het gevoel. En gevoel kan je heel effectief aanspreken met muziek.

ListenUp Unplugged

laat u en uw teammembers het verschil ervaren tussen good & great aan de hand van interactieve muzieksessies.

En eens uw mensen eenmaal het verschil ervaren en begrijpen tussen een gewoon team én een topteam, hoe krijgt u dan beweging in uw team dynamics?

Uw beste startpunt is een focus op recognition, in het Vlaams waardering. Niet toevallig één van de pijlers uit de het bestsellerboekje ReRAMP your business.

Complimentendouche

Alles gaat zo snel, dat we vergeten elkaar te waarderen. Complimentjes zijn schaars geworden en dat terwijl de voorraad oneindig is en complimenten geen geld kost. Wij laten uw mensen ervaren hoeveel deugd een welgemeend compliment wel kan doen en zorgen ervoor dat al uw teammembers zich eindelijk eens diep gewaardeerd voelen. Door u én uw collega’s. En daarmee legt u meteen een sterk fundament om de volgende werkdag als herboren in te zetten.

Zo verloopt uw teambuilding in The Happy Room

U komt met uw mensen na het werk naar The Happy Room in Wijnegem. Jullie worden tussen 17 en 18u ontvangen in een uniek en verrassend kader. Een prachtig loft in een oude gistfabriek, aan het Albertkanaal in Wijnegem. Metershoge plafonds, licht, lucht, ruimte, …  a happy place to be.

We ontvangen jullie met gezonde hapjes en drankjes en laten uw mensen gezellig landen in deze bijzondere omgeving. Sommigen ontdekken de ‘sjotterkas’, anderen de antieke piano of genieten mee van een babbel in het salon of op het terras aan het water.

Eens geaclimmatiseerd, starten we met een complimentendouche. Het duurt maar enkele minuten om elk van uw teamgenoten de kracht van oprechte waardering te laten beleven. De toon is gezet. De laatste stropdassen en vestons gaan aan de kapstok, iedereen voelt zich intussen helemaal thuis.

Dan is het tijd voor muziek. ListenUp Unplugged neemt uw mensen mee op een muzikale journey langs de belangrijkste thema’s in team dynamics. Geen saaie powerpointpresentaties maar zingende gitaren en artiesten. Aan de hand van acoustische covers van legendarische songs zal u ervaren wat het verschil in resonantie is tussen gewone teams en topteams. We reiken interessante inzichten aan uit de psychologie maar delen ook belangrijke leiderschapslessen. In deze sessies worden echte clicks gemaakt. En dat is precies wat uw team nodig heeft.

Uw muzikale gastheer

Teambuildings @ The Happy Room worden geleid door Ron Maes, oprichter van The Creative Society, HR-Productions & The Happy Wave. Ron is ondernemer en leeft zich uit via diverse bedrijven en projecten. Hij deelt graag zijn inzichten om topteams te bouwen en te houden. Ron vormt samen met Alain Smits ook het muziekduo ListenUp Unplugged.

OPTIES

  • uitbreiding duurtijd (max 22u)
  • extra attracties of maatwerk
  • extra catering
  • videoclip of reportage om dit momentum nooit meer te vergeten.
  • fotoreportage van u en uw sterren

YES! Ik wil zo'n MAGIC TEAMBUILDING(s) graag beleven met mijn team. Contacteer me.

3 + 11 =